>

2016/11/20

Aarresaaressa // esittely


on tarina, jota aloitin tekemään kevään tuntumassa. Teemana on mm. matkustaminen keskellä ei-mitään siellä jossain päin Keski- ja Etelä-Euroopan välillä, jossa on kotoisin puoleksi kirjoittajan sukujuuret. Tarina alkoi mun unesta, jonka näin keväällä. Ja alla olevasta biisistä.Kertoja voi samaistua kirjoittajaan, vaan nimet, ikä ja etnisyys ovat erit. Kertoja on 18-vuotias.

 ENI  ja 
 ANDRÁS  
ovat sisarpuolia ja heillä on sama äiti. Toinen on asunut Suomessa lapsesta asti, toinen syntyi puolestaan Enin muuton jälkeen. Molemmat ovat kuskirooleissa, koska he ovat ainoat porukasta, joilla on ajokortti. Eni on 36 -, András 28 vuotta vanha.


 KATA  ja 
 TINO 
ovat sisaruksia. Heidän äiti on omasta yhteisöstä eronnut kaaleen nainen, heidän isä puolestaan on kotoisin samasta maasta ko edellä mainitut Eni ja András. He ovat 21- ja 19-vuotiaat.

 SAROLTA 
on Katan ja Tinon serkku. Sarolta elelee samassa leirillä ko edellämainitut kertojaa lukuunottamatta. Hänen sukujuuret voinee jo nimestä päätellä. Ikää hällä on 20 vuotta.

 ELINA  ja 
 ULJAANA 
ovat kaveruksia. He ovat kolttataustaisia, toinen on Inarista, toinen Rovaniemeltä. Molemmat ovat 17-vuotiaita.

 JEMINA  
on Andrásin ohella ainut, joka ei asu Suomessa. Jeminan äiti muutti nimittäin hänen ja hänen siskonsa kanssa Kroatiaan, ko Jemina oli pieni. Tänään hän on 18-vuotias.

 IINA 
on herkkäsieluinen tyttö, joka tykkää kaikesta huolimatta myös revitellä ja interreilata. Iina on yli 20-vuotias.

 MIIRA  
on kertojan pikkusisko. Hän on 8-vuotias.

Lisää henkilöiden luonteesta selviää, ko sukellat tarinan pariin ensi viikolla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti